Akasha 0 Опубликовано 29 апреля, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 апреля, 2010 Допоможіть будь-ласка. Може хтось підскаже ще якісь конкурси в Україні для стилістів-візажистів, де можна поучаствувати? Окрім чемпіонату України та його відбіркових чемпіонатах по Україні. Де можна показати повний створений образ. Я знаю що такі конкурси проводяться, але важко знайти на рахунок інформацію. Допоможіть будь-ласка))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Kitten 0 Опубликовано 30 апреля, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 апреля, 2010 пользуйтесь поиском! Подобных тем на форуме много! ПО ПРОСЬБЕ ТРУДЯЩИХСЯ ВНОВЬ ОТКРЫЛА! ПОЛЬЗУЙТЕСЬ! на будущее всё же научитесь работать с поиском! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Анна Паламарчук 0 Опубликовано 1 декабря, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 декабря, 2014 Допоможіть будь-ласка. Може хтось підскаже ще якісь конкурси в Україні для стилістів-візажистів, де можна поучаствувати? Окрім чемпіонату України та його відбіркових чемпіонатах по Україні. Де можна показати повний створений образ. Я знаю що такі конкурси проводяться, але важко знайти на рахунок інформацію. Допоможіть будь-ласка))) Мені теж цікаво дізнатись! Ще може хтось знає якісь фотоконкурси в інтернеті для візажистів??? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения